Ziegler Éva
Szecsei Ferenc
Tevékenység Archív Rólunk Kapcsolat

Alapítók
Megbízások

 

Ziegler Éva - A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) Villamosmérnöki Karán, a Műszer és Irányítástechnika Szakon végzett mérnök. A BME és a Közgazdasági Egyetem közös képzésében diplomázott szervező szakmérnök. A Nemzetközi Bankárképzőn végzett diplomás banktanácsadó.

Tapasztalatait és ismereteit elsősorban az informatikai rendszerek magasszintű szervezése, a gazdasági folyamatok és struktúrák szervezése, a pénzügyi finanszírozási és a lízingszolgáltatási tevékenység, a coaching és a válságkezelés területén szerezte és bővítette.

Munkája során feladata leggyakrabban egy kiinduló elképzeléstől kezdve, a cégalapításon keresztül a cég megszervezése, az üzemszerűen működő kész vállalat folyamatos vezetése, majd kutatómérnökként a rendszerelmélet fejlesztése, oktatása és gyakorlatba való átültetése volt.

A Ziegler Consulting alapító tagja, önálló tanácsadóként és rendszerkutatóként folytatja szakmai munkáját, amit szerteágazó megbízások fémjeleznek. Közismert kutatási eredménye a Ziegler-Rendszercoaching módszertan elmélete és gyakorlata.

Részletesebb információk: szakmai életrajz.

Ziegler Éva E. M. Marthacharles írói néven több irodalmi pályázatnyertes sci-fi történet és regény szerzője is, mint a Quéiijja, vagy az Emguru, melyek különböző kiadóknál láttak napvilágot.

Szecsei Ferenc - A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) Villamosmérnöki Karán, a Műszer és Irányítástechnika Szakon végzett mérnök, szervező és informatikus szakember.

Mint projektmenedzser, komoly tapasztalattal rendelkezik komplex informatikai rendszerek bevezetése terén.

Legutóbbi munkaköre keretén belül tizennégy országra kiterjedően koordinálta egy globális távközlési hálózat bővítését.

Copyright ©2003 Ziegler Consulting® Minden jog fenntartva.